Povestea noastră

perdele draperii iris concept 13
perdele draperii iris concept 16

Povestea noastră

Iris Concept Design, a luat naștere dintr-o pasiune pentru frumos și culoare. Suntem o echipă formată din oameni tineri și pozitivi, cu o experiență vastă, implicați și pasionați de design, cromatică și frumos.

Ne plac provocările și când vine vorba despre design, vrem să credem că suntem soluția completă pentru casa ta, mai exact pentru ferestrele tale, atunci când vorbim despre un ultim detaliu și anume decorarea ferestrelor cu perdele și draperii.

Ne place să ne consultăm întotdeauna cu clientul și îl ajutăm să găsească cea mai bună soluție atunci când trebuie să aleagă nuanțe, texturi și accesorii de prindere și de décor.

100+

Proiecte

3

Designeri

100+

clienți mulțumiți

Viziunea noastră

Dorim să vă ghidăm spre o alegere corectă în funcție de nevoile și de bugetul dumneavoastră. Pentru noi este destul de important acest ultim detaliu și vrem să aducem armonia în casa dumneavoastră în raport cu toate elementele aflate în încăperile dumneavoastră .

ETNA LACIVERT

Oferim soluții complete

Oferim soluția completă, măsurăm, le confecționăm, le montăm.

Lucrăm cu materiale de calitate, începând cu perdelele, draperiile și a sistemelor de prindere.

masuram

Măsurăm

confectionam

Confecționăm

montam

Montăm

Ce spun clienții noștrii despre noi

quotes
Totul a fost perfect, de la timp de execuție pana la instalare, extrem de rapizi, au lucrat curat și îngrijit și cu atenție la detalii. Cel mai mult mi-a plăcut ca au varietate si am avut de unde alege.
Recomand , nota 10+
Loredana Vreja
quotes

Calitatea foarte bună, cusaturile deasemenea, au o gamă variată de culori si materiale,foarte promți, deci recomand cu drag!!!

Sonia Tilica
quotes

Super profesionist, rapid, finisaje de calitate și un montaj curat. Recomand cu încredere.

Stefan Borsos

Partenerii noștrii

Calitatea executată și oferită vrem să ne recomande și să facă diferența acestui ultim detaliu de la fereastra ta.

Iris Concept