Portofoliu

Mai jos vă prezentăm o parte din proiectele din portofoliu noastru de succes. Va lăsăm să descoperiți proiectele noastre pe mai multe categorii ce țin de decorarea ferestrelor și anume, perdele și draperii, storuri romane și rolete textile (rulouri zebră, rulouri textile blackout).

Ne dorim să credem că am contribuit și noi la împlinirea și încântarea clienților cu experiență noastră.

Sperăm că modelele noastre vor inspiră și alți clienți pentru a alege o colaboarea cu noi. Alege și tu să faci parte din proiectele Iris Concept Design.

perdele draperii pattern

Portofoliu Perdele și Draperii

Indiferent de aspectul pe care vă propuneți să îl obțineți, perdelele și draperiile personalizate pentru casă de la Iris Concept Design sunt cheia pentru a-l realiza într-un stil frumos. Permiteți-ne să vă prezentăm o gamă uimitoare de culori, texturi și modele pentru a vă ajuta să creați o atmosferă, fie că doriți să creați o atmosferă tradițională elegantă, fie ceva uimitor de modern.

Perdele și Draperii București

Ne-am angajat să oferim clienților noștri un serviciu eficent și personalizat de la început la sfârșit, în alegere materialelor sau țesăturilor pentru perdele și draperii în București .

perdele draperii iris concept design 11

Perdele și Draperii Ilfov

Cu un desing adaptat stilului personal, formei și în funcție de dimeniunea ferestrei, oferim o gamă largă de perdelele și draperiile în Ilfov la cele mai bune prețuri .

perdele draperii iris concept design 14
storuri romane pattern

Portofoliu Rolete Textile

Roletele textile sunt acele jaluzele clasice ce pot fi minimaliste, pure, simple, discrete și moderne. Există însă modele mai sofisticate, care vă permit să vă jucați cu transparența și lumina.

Rolete Textile București

Roletele textile sunt adesea cel mai rentabil mod de a îmbracă ferestrele, deoarece nu aveți nevoie de cantități mari de material. Designerii noștri din București vă pot ajută să găsiți roletele textile potrivite pentru locuița sau biroul tău.

Rolete Textile iris concept 05

Rolete Textile Ilfov

Designerii noștri te vor ajută să alegi din sutele de modele disponibile și să montezi rolete textile în Ilfov. Roletele textile reprezintă soluția perfectă dacă doriți intimitate sau pus și simplu să optimizați cantitatea de lumină din cameră.

Rolete Textile iris concept 20
rolete textile pattern

Portofoliu Storuri Romane

Fie că aveți nevoie de intimitate, de un anumit nivel de blackout/obscuritate, de rafinament acustic, de izolare termică, țesăturile noastre vă vor satisface cu siguranță nevoile și sunt disponibile într-o multitudine de culori, texturi, materiale și modele.

Storuri Romane București

Storurile romane sunt o opțiune excelentă pentru a îmbrăca ferestrele mici și mijlocii. Există multe opțiuni atât din punct de vedere stilistic, cât și practic. Dacă nu știi ce să alegi, noi ne putem deplasa în locația ta din București pentru a te consilia.

Proiecte Storuri Romane Bucuresti Ilfov

Storuri Romane Ilfov

Locuiești în Ilfov și nu știi ce storuri romane să alegi? Nimic mai simplu. Echipa noastră te poate ajuta în alegerea țesăturilor și vă poate sfătui cu privire la performanțele acestor elemente decorative.

storuri roma iris concept 10
Iris Concept