Servicii

home staging 61
perdele draperii pattern

Consiliere

Oferim consiliere la cerere și ne putem deplasa la domiciliul clientului gratuit, în București și Ilfov.

Vă putem recomanda diferite materiale în funcție de designul casei dumneavoastră. Consultantul nostru se deplasează la sediul locuinței dumneavoastră cu diferite mostre de materiale, pentru a vă putea fi mai ușor să alegeți, nuanțe și texturi în raport cu stilul casei, mobilă și obiecte de decor.

Datorită experienței noastre și a profesionalismului care ne recomandă, în materie de design, încercăm să vă orientăm către cea mai bună decizie și să ținem cont de preferințele și mai ales să ne adaptăm bugetului dumneavoastră, așa încât decizia finală să fie una de succes.

Ne ghidăm după deviza ‘’Croim zâmbete pentru casa ta ’’, așa că dacă vreți să fie și deviza dumneavoastră alegeți-ne pe noi pentru a alege împreună, perdele, draperii, storuri române și rolete textile, sisteme de prindere și accesorii.

arrow down

Măsurători

Când vine vorba de atenție la detalii este foarte important să măsurăm cu exactitate să ținem cont de anumite detalii din casă ta, detalii pe care specialiștii noștri vor știi să ț în ă cont pentru realizarea croirii perfecte.

Ne orientăm în funcție de spațiu , înălțimea camerei, glafurile de la geam, scafe și calorifere. Pentru că dăm dovadă de profesionalism, recomandăm că măsurătorile se realizeze de către specialiștii noștri cu experiență în domeniu, pentru a contribui la o lucrare perfect realizată.

Ne deplasăm pentru măsurători la domiciliul clientului în București și Ilfov, pe baza de programare prealabilă . Recomandăm că măsurătorile să se efectueze într -o etapă finală a construcțiilor sau renovarilor pentru o mai bună precizie a măsurătorilor .

masuratori perdele

Montaj

Montajul face parte din etapă finală a procesului de amenajare a locuinței dumneavoastră .

Oferim un montaj de calitate, asigurat de echipa noastră de profesioniști cu o experiență de peste 15 ani. Avem experiență pentru orice tip de sisteme de prindere  pentru perdele și draperii,sisteme române, rolete textile, atât manuale cât și automatizate.

Pentru că la final am ‘’croit zâmbete pentru casa ta ’’, lucrăm rapid și curat , tocmai pentru a vă lasa să vă bucurați de rezultatul final și aromonia creată în casele dumneavoastră .

Croitorie

Perdele și draperiile din materialele alese prind contur în atelierul de croitorie. Pentru că ne dorim ca ele să fie croite și cusute impecabil, colaborăm cu un atelier de croitorie cu o experiență destul de vastă pentru orice tip de cusătură de la cele cu cute fixe pe 2 sau 3 pliuri, cute americane, rejansă pe diferite modele, capse, sisteme romane de tip pliat.

croitorie iris concept design
quotes
Totul a fost perfect, de la timp de execuție pana la instalare, extrem de rapizi, au lucrat curat și îngrijit și cu atenție la detalii. Cel mai mult mi-a plăcut ca au varietate si am avut de unde alege.
Recomand , nota 10+
Loredana Vreja
quotes
Calitatea foarte bună, cusaturile deasemenea, au o gamă variată de culori si materiale,foarte promți, deci recomand cu drag!!!
Sonia Tilica
quotes

Super profesionist, rapid, finisaje de calitate și un montaj curat. Recomand cu încredere.

Stefan Borsos
Iris Concept